Verzekeraars
Met meer dan 11.000 verschillende modellen in onze database en meer dan 600.000 verkoopresultaten is de service van ClassicCarRatings enorm waardevol voor verzekeraars. Door onze uitgebreide database en hybride taxatiemogelijkheden kunnen wij verzekeraars ontzorgen. Een voorbeeld hiervan is ons portaal.
HET PORTAAL
Wordt onze partner en wij creƫren voor u uw eigen speciale online portaal.
Opgeslagen in uw eigen beveiligd portaal krijgt u een overzicht van alle door CCR getaxeerde en door jullie verzekerde voertuigen. De voertuigen worden weergegeven met hun kenmerken en de bijbehorende waarde. Het overzicht van deze portefeuille kan zo ingericht worden dat de CEO toegang heeft tot de gehele portefeuille en accountmanagers enkel hun eigen portefeuillie te zien krijgen. Wanneer een voertuig in dit portaal met meer dan 10% in waarde afwijkt, geven wij u als verzekeraar hiervan een notificatie zodat de verzekerde waarde en de bijbehorende premie aangepast kan worden. Zo mist u geen premie en loopt de klant geen verhoogd risico.
ic-img
SAMENWERKEN MET CCR
Neem contact met ons op bij interesse in een samenwerking met ClassicCarRatings. Wij starten graag een analyse van de portefeuille, om zo inzicht te geven in de toegevoegde waarde die wij te bieden hebben.